Божинов се фризира при брата на зверски убитата Андреа от Галиче

Братът на погубената по зверски начин абитуриентка на 11 януари 2020 година отскоро се е върнал към занаята си.

Футболистът Валери Божинов се фризира при брата на убитата красавица Андреа от Галиче, показват снимки в социалната мрежа. На тях се вижда, че нападателят от Левски е доволен от прическата си и оформянето на брадата, създадени от ръцете на коафьора Румен.

Братът на погубената по зверски начин абитуриентка на 11 януари 2020 година отскоро се е върнал към занаята си, пише „България Днес“. Румен и Андреа мечтаели да отворят свой салон за красота, но жестокото убийство на момичето слага край на плановете им за общ бизнес.

След смъртта на Андреа нейният брат изпада в дълбока депресия от загубата на любимата си сестра и няма да желание да се занимава с каквото и да е било. Минават месеци, докато младият мъж успява да се вдигне на крака и да се захване отново с фризьорството, което практикува в най-известния врачански салон. Според коментари на клиенти на салона младият коафьор бил изключително талантлив. Негов специалитет е рисуването с машинка на различни изображения върху главите на клиентите, което минава за топ дейност занаята. Така в известен смисъл баткото е сбъднал мечтата на погубената от ръката на непълнолетния убиец Аксел сестра.

Припомняме, че 17-годишният ром преби, изнасили и удуши красивото момиче в дома й в Галиче на 11 януари, а със задигнатите от жертвата пари си купи маратонки и тонколона. На 7 октомври ще се гледа делото, а максималното наказание, което непълнолетният убиец може да получи е 12 години затвор, пише „Телеграф“.

 

 


image0 (9K)