Близнаци – хороскопът на Алена за ноември

На 1 ноември в живота ви ще се появят хора, ще ви поднесат нови идеи и възможности за изява и ще ви помогнат да погледнете на битието си от друга гледна точка. Провеждайте разговорите със спокоен тон.

На 2 ноември ще ви притеснят семейни проблеми, неразрешени предишните дни. Отложени делови задължения изискват да се заемете незабавно с тях. Проведете планираните разговори, не ги отлагайте за следващите дни.

На 3 ноември, в почивния ден, хармонията в отношенията, спокойствието и великодушието ви са начин да постигнете желаното. Помнете, че чарът ви може да твори чудеса, но не разчитайте само на него.

На 4 ноември, сутринта в почивния ден, обмислете намерението си да се заемете с начинания, които може да се окажат доходни. Ако прецените, че е във ваша полза и ще успеете да промените постоянната си умора, променете начина си на работа.

На 5 ноември бизнесмените да не се включват в разговори, свързани с предложение за съдружие, дори и ако ги провеждат с приятели, на които имат доверие. Днес се отдайте на творческия си устрем.

На 6 ноември сте в състояние да хлътнете в лична финансова криза. Не харчете пари за луксозен ремонт и ненужни покупки. Навреме поправете грешките си, за да не си навредите през следващата седмица.

На 7 ноември всичко ви се удава с лекота. Финансовите проблеми, породени от ненавременната ви щедрост, отиват на втори план. На делова среща ще ви предложат нови възможности за професионална изява. Добре обмислете действията си.

На 8 ноември проявете сдържаност, защото денят е изпълнен с положителни емоции, но няма да липсват и неприятни моменти. Не се противопоставяйте, за да постигнете замисленото. Не се карайте с близките си.

На 9 ноември се въоръжете с търпение и завършете задачите си до обед. Не допускайте да ви товарят с чужди задължения само защото сте доказали вашия професионализъм.

На 10 ноември прекалената ви емоционалност и чувствителност към всичко и всеки може да ви
навреди в почивния ден. Бъдете готови за сблъсък с конкурентите си на работното място. Деловите срещи и разговори ще ви донесат подкрепа и удовлетворение.

На 11 ноември, в почивния ден, се предпазвайте от рисковани действия, създаващи недоразумения и носещи проблеми, които предизвиквате сами. Премълчавайте, дори и когато сте прави, защото спорът няма да приключи във ваша полза.

На 12 ноември може да се наложи да работите до обед, а след това, за ваша неприятна изненада, да ви изпратят в командировка. Не бива да се притеснявате от този факт. Завършете задачите си, доколкото ви е възможно.

На 13 ноември, ако се занимавате с частен бизнес, бъдете перфектни в документацията си. Очаквайте да получите известие за приходи. Промените, които предприемате, да са добре обмислени.

На 14 ноември сте заредени със сили и мислите за бъдещата си реализация. Във ваша полза е да търсите нова, интересна сфера на дейност. Не планирайте пътувания. Обмислете дали да направите изгодно капиталовложение с подкрепата на проверени делови партньори, но не бързайте да давате дума.

На 15 ноември бъдете нащрек и не пропускайте подготовката за подписването на изгодна сделка. Успехът ви съпътства през целия ден. Не са изключени спорове, в които решаващите факти ще бъдат поднесени от вас.

На 16 ноември сте заредени с оптимизъм. Усещането за сигурност се засилва и ви прави щастливи. Не се съмнявайте в искреността на колегите си. Новите запознанства са обещаващи. Всички делови партньори ви възприемат в благоприятна за вас светлина.

На 17 ноември, в почивния ден, се чувствате отпаднали и работата, с която трябва да се справите, ви тежи. Не ви се работи. Най-добре се чувствате, ако имате обща работа с колегите си.

На 18 ноември успехът е на страната на работещите в интелектуалната сфера. Ще бъдете в центъра на общественото внимание и с лекота ще достигнете привидно непостижимото в този почивен ден.

На 19 ноември сте вглъбени в работата си. Съветвам ви вечерта да се отдадете на почивка и развлечения. Не оставайте на работното си място след края на работния ден, приберете се право у
дома в днешния ден.

На 20 ноември задължително запазете своите мечти и планове в тайна от странични хора. Очаквайте приходи, с които ще разрешите проблемите, възникнали в последно време.

На 21 ноември пред вас се разкриват нови перспективи за растеж в професионалната сфера. Сега е моментът да градите бъдещите си планове за увеличаване на доходите. Ще ги осъществите в скоро време.

На 22 ноември завършете всички започнати служебни задачи. Бъдете коректни към колегите си и не изисквайте невъзможното, ако се налага да ви помогнат. Начинанията са успешни.

На 23 ноември не предприемайте промени и се откажете от начинанията. Денят гарантира провал при разрешаване на професионални проблеми. Въведете ред в документацията си. На всяка цена отложете планираните делови срещи и разговори.

На 24 ноември делови разправии са повод за раздразнение в почивния ден. Точно днес ли трябва да се карате с колегите и партньорите си. Незначителни и забравени проблеми непрекъснато ви напомнят за себе си.

На 25 ноември разбирате, че в почивния ден съществува възможност за професионална изява, за която до този момент не сте се сетили. Въодушевени сте, но обмислете добре всичко, преди да поставите ново начало.

На 26 ноември денят позволява да поставите началото на нови занимания. Идеите ви, които до този ден се струваха на вашите колеги и партньори невъзможни за изпълнение, днес се възприемат като интересни и осъществими.

На 27 ноември поднесете идеите си на вашите партньори, с които може да се срещнете на делови обяд. Ще бъдете в отлично настроение и ще се чувствате добре, опознавайки ги в друга светлина.

На 28 ноември звездите ви предпазват от желанието да поставяте под съмнение мнението на другите. Без да спорите, проведете разговорите с колегите си и изяснете правотата или грешката си.

На 29 ноември струпването на работа неочаквани събития може да осуети намеренията ви да сте по-дълго на работното място. Въведете ред в отношенията си. Не бъдете прекалено доверчиви.

На 30 ноември ви предстоят интересни запознанства, обещаващи ви подкрепа на перспективни
начинания. Обогатявате с нови знания и впечатления, които ще премахнат умората и ще ви заредят с оптимизъм.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)