Блатечки за новата си визия: Искам да си отрежа главата и да я заритам по стълбите

Дали актьорите обожават да се променят или не, на тях непрекъснато им се налага като част от интересната им професия. Заради участието си в различни филми и постановки те често се преобразяват.

С нова визия в студиото на „Събуди се“ се появи и един от най-обичаните български артисти. Някои се изненадаха, мислейки, че това просто си е негова идея за нещо различно, но по-късно разбраха, че става дума за ново превъплъщение на Асен Блатечки.

Звездата е пуснал мустаци и брада, а промяната се наложила при подготовката за ролята му в новия филм на Светльо Овчаров. Снимките започват през януари, а в него той ще играе офицера Коста Паница. Блатечки призна, че съвсем не харесва новата си външност и всъщност му е изключително трудно да се справя с нея, защото не може да понася да има мустаци. „Искам да си отрежа главата и да я заритам по стълбите“, сподели актьорът пред NOVA.

Междувременно неговата секси половинка очарова с нова снимка в Инстаграм. Диляна Попова определено знае как да привлича вниманието. В този случай го направи с кадър, на който прилича на истинска Снежанка, както самата тя е написала в описанието. Не знаем дали не става дума за нов интересен проект, но красавицата определено може да мине и за драматичната ледена кралица с тази интересна визия. В коментарите фенове дори пишат, че нашенката е далеч по-красива от Чарлийз Терон, чийто образ във филма за Снежанка явно до известна степен им напомня.


image0 (9K)