Блатечки засука мустак а’ла Д’Артанян

Асен Блатечки е неузнаваем дори и за най-върлите си фенки с новата си визия.

През март той ще чукне 50 години и напредването на възрастта започва доста да му се отразява. Доскоро актьорът бе сочен за секссимвол, но изглежда, че този период ще остане в миналото. Той се появи с брада и игрив засукан мустак като мускетаря Д’Артанян. Възможно е зад промяната да стои нова роля, но не е чудно актьорът да е обхванат от кризата на средната възраст, която има странни проявления при мъжете. Не можем да отречем, че след като напълня за ролята на Буров, Блатечки отново е влязъл във форма, най-вероятно и благодарение на половинката си Диляна Попова.

Двамата отново се радват на любовта си след като се бяха разделили след раждането на общия си син Борил. Диляна е с 10 години по-млада от актьора и продължава да е сред най-търсените български моделки, въпреки жестоката конкуренция от по-млади девойки в бранша. Благодарение на нейните ангажименти семейството оцелявало в кризата. Асен също е сред потърпевшите артисти, които останаха без роли и изяви. Наскоро звездата призна пред почитателите си, че се е изправил пред коронавируса.

„Знам как се заразих. Ходих на бар с един приятел, поканихме при нас наша приятелка. След седмица тя ми каза, че е с коронавирус. Пих само чай, оказа се, че съм уцелил правилния. Аз много харесвам мурсалски чай, а той се оказа за белодробно проблеми“, разказа Блатечки, пише Ретро. Той сподели, че е приемал и витамин Д. Най-трудно му било да спазва дистанция от Диляна и малкия Борил, които непрестанно искал да прегръща.

 


image0 (9K)