Благотворителна кампания в Стара Загора попадна в недоразумение за уж отказани дарения

Преди дни в Стара Загора стартира кампанията „Дари, за да зарадваш“, инициирана от Младежкия общински съвет в града. Младежите са обособили приемателен пункт в Младежкия дом /бившето кино „Димитър Благоев“/ на ул. „Патриарх Евтимий“ 176.

ЗАРАТА разпространи информация за инициативата по старозагорските групи във Фейсбук и днес случайно попадаме на неприятна изненада – в коментар под статията за „Дари, за да зарадваш“ е написано, че 3 чувала с дарения били отказани.

[ad id=“263680″]

В е-мол още безброй стоки с намаления ТУК

Свързахме се с телефона, даден в обявата, на който отговори жена. На въпроса дали това е вярно тя каза, че няма такова нещо. В пункта целодневно има човек, сподели служителката и изрази съжалението си, че до този момент никой не е занасъл на място нищо. Събрали са дрехи, играчки и ученически пособия единствено от организаторите на кампанията.

Потърсихме и ръководителя на общинско звено Център за подкрепа на личностното развитие Искра Иванова, която провери подадения от нас сигнал и отговори, че тяхната служителка е дала точна информация: НИКОЙ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ДАРИЛ НИЩО.

[ad id=“225664″]

Искра Иванова потвърди, че на място има хора, които приемат даренията от 8,30 сутрин, до 21 часа вечер .

Така че, старозагорци, време е да помогнем на деца в неравностойно положение!

Какво можете да дарите, точния адрес и телефон, крайната дата на кампанията вижте ТУК


image0 (9K)