БК „Берое“ – жени : Вярваме във възможностите на момичетата и не считаме, че „Монтана“ е фаворит във финала

Ръководството на женският баскетболен отбор на „Берое“ излезе с позиция по повод предстоящия финален плейоф за шампионската титла.

[ad id=“225664″]

Първият двубой от серията, която се играе до 3 победи от 5 мача, е днес от 18:00 часа в Монтана.

„Вярваме във възможностите на нашите момичета и не считаме, че „Монтана“ е фаворит във финала“, заявиха от ръководството на „Берое“ в навечерието на първия мач от решителната серия за златните медали в женското баскетболно първенство.

[ad id=“263680″]

„Отборът ни е млад и пределно мотивиран да се пребори с доста по-опитния съперник“, добавиха от старозагорския клуб и изразиха надежди, че всичко ще се реши на терена и серията ще премине в духа на феърплея.

“Надяваме се, че няма да има намеса от странични фактори. Няма как да не отбележим факта, че в трети пореден мач срещу „Монтана“ съдия ще бъде Николай Цинцарски, който в предишните две срещи, според нас, ни ощети в определени моменти.

[ad id=“236993″]

Искрено вярваме, че няма да има подобни ситуации, в които да усещаме тенденция и дано не се стига до там отново да обмисляме да вадим отбора от по-нататъшно участие в мачовете“, завършиха от щаба на „зелено-белите“.

 


image0 (9K)