Биляна Дол прибра отново Божинов

Сагата с отношенията между Валери Божинов и Биляна Дол приключи с хепиенд.

Миналия петък след мача между Ботев (Враца) и Черно море 1:1 нападателят веднага е заминал за Сърбия при 44-годишната красавица. Очевидно срещата е дала резултат, тъй като в края на уикенда двамата се прибрали заедно в България, научи Sportal.bg.

Преди около месец чернокосата приятелка на Божинов съобщи за раздялата си с него, като намекна за изневяра на футболиста. В публикация в социалните мрежи тя заяви, че “нагонът му“ към чуждо е същината на проблема.

“С Валери вече не сме заедно. За съжаление, настъпи краят на нашето общо пътуване, което мнозина определяха като мечта. Дадох най-доброто от себе си, за да бъда най-добрата партньорка, тъй като му помогнах да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да подобри отношенията с майка си и бившата си съпруга, както и самият той да се чувства щастлив и пълноценен. Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха… и дори в Китай бях до него. Явно това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни. Не става въпрос, че съм преставала да го обичам, но неговите болни инстинкти и желанието да ги осъществи ме нараниха като жена… Желая му всичкото щастие в живота, но повече няма да намери друга жена, която да го обича и подкрепя като Биляна Дол. Край!“, написа тогава Биляна.

Към днешна дата обаче двамата са отново заедно и летят на крилете на любовта.


image0 (9K)