Биляна Гавазова опъва бръчки след ефир

Откакто се завърна като водеща на предаването „Тази сутрин” по Би Ти Ви, Биляна Гавазова изглежда по-разцъфнала и свежа. За това си има причина – екранната половинка на Златимир Йочев ходи редовно на козметични процедури. Онзи ден и папараците на „Уикенд” засякоха 39-годишната новинарка да отива на разкрасяване в елитен столичен салон.

След края на поредния сутрешен блок, Гавазова излезе от сградата на телевизията до НДК и се метна в сивата си тойота. Когато наближи бензиностанция „Шел”, тя паркира до една от колонките и слезе от колата, демонстрирайки стройно тяло и перфектна форма. Журналистката беше облечена в масленозелена шуба в милитъри стил и черни дънки.

Щом видя приближаващия до автомобила й служител, Биляна му заръча да напълни резервоара й догоре. После хлътна в бензиностанцията, за да плати горивото и да си вземе малка бутилка с портокалов сок.

Когато се настани отново зад волана, Гавазова отпраши към кв. „Борово”. Тя паркира тойотата в една от уличките, излезе от купето и постави маска за еднократна употреба на лицето си. Стиснала в ръка обемистата си маркова дамска чанта, водещата се отправи към близкото студио за красота, където имаше предварително записан час за опъване кожата на лицето.

При дамите, грижещи се за външния й вид, Биляна остана около час. Когато процедурите й приключиха, тя напусна салона в отлично настроение, като сега носеше и голяма кошница, пълна с лакомства и бутилка вино. Вероятно това беше подаръкът на персонала за неотдавнашния й рожден ден. Гавазова натовари почерпката в колата и потегли към дома си в същия квартал, писа Уикенд.

 


image0 (9K)