Бившият премиер на Шри Ланка загуби един от синовете си

Адил Бакир Маркар, който е на 25 години, е бил намерен мъртъв в стаята си.

Той е учил в Лондонското училище по икономика и политически науки и там се е оплакал от неразположение, според Evening Standard.

Следва да се отбележи, че инцидентът е станал на 12 октомври. Той не е отговорил на обажданията на приятелите си.Наложило се е, те да отворят вратата на стаята, където са го намерили в безсъзнание. Опитали се да го съживят, но после лекарите го обявили за мъртъв, със съмнение за инфаркт.
Скотланд Ярд заяви, че точната причина за смъртта не е определена, но те не виждат нещо подозрително. Въпреки това, министерството добави, че аутопсията ще бъде изпълнена.

За починалият бе прогнозирано светло политическо бъдеще в родната му страна.Вероятно е щял да заеме висок политически пост в правителството на Шри Ланка. Синът на премиера зопочна да учи магистратура по политически науки.

В момента, родителите му се опитват да получат визи спешно, за да приберат тялото на сина си. Според предварителни данни, трима от големите му братя вече летят до Великобритания за идентифицирането му.

Превод: ЗАРАТА


image0 (9K)