Бившият на Параскева Джукелова я уреди с малка роля в „Пътят на честта”

Режисьорът на сериала „Пътят на честта” Виктор Божинов и актрисата Параскева Джукелова се разделиха преди 2 години и оттогава за нея няма роли във филмовите му проекти. Затова пък Силвия Петкова, която е съпруга на другия режисьор – Зоран Петровски, е в главната роля.

След като бе обвинен, че прецаква кариерата на бившата си жена, режисьорът най-накрая я включи във финалните епизоди на драматичната поредица по Нова телевизия. Параскева има съвсем незначителна роля на психоложката Маргарита Даскалова. Епизодичното участие на актрисата обаче впечатли зрителите на сериала, които констатираха, че най-накрая гледат блестящо превъплъщение.

L

                    Параскева, Виктор и дъщеря им Калина, когато все още бяха семейство

В началото на годината звездата на Народния театър за първи път проговори за краха на брака им. Оказа се, че двамата с бащата на дъщеря й Калина не живеят заедно от 2 години. Запознати със семейната им драма са категорични, че причина за разлъката им е изневяра от страна на режисьора.

Паци, както я наричат приятелите й, не успяла да преглътне унижението и решила да сложи точка на дългогодишното им съжителство. В името на дъщеря им Калина двамата приключили 15-годишната си връзка без скандали. Едва след като отшумяла болката от разлъката, Джукелова се осмели да признае публично, че с Виктор вече не са семейство, пише „Уикенд“.

 

 


image0 (9K)