Бившият вече депутат Антон Тодоров: Не е добре да бъдете враг на Антон Тодоров, добре е да бъдете приятел

Парламентът прие оставката на Антон Тодоров и от днес той не е народен представител. Ето какво заяви Антон Тодоров  след като с гласовете на ГЕРБ парламентът гласува „за“ оставката му:

„Премиерът държеше изключително много да остана в парламента, разбирайте желанието ми да напусна като опит за друг морал в политика“.

„Премиерът беше категорично против да подавам оставка, двамата обсъждайки решихме, че може би онази фраза за столчето не е била толкова на място“, каза още Тодоров.

А на въпрос кой му е ритнал столчето, както самият той се изрази за свалянето на Ани Цолова от сутрешния блок на Нова телевизия, той отговори:

„Имам здрава кръвоносна система и предпочитам да стоя прав“.

[ad id=“255238″]

И добави:

„Няма да позволя името ми и това, което ми беше вменено да се превърне в тегоба за ГЕРБ. Тези хора не го заслужават“.

След като преди дни сам се оприличи на мумия, която не се храни и не спи, днес продължи с признанията:

„По характер съм темерут, признавам си го – грубиян съм, малко катил. Не е добре да бъдете враг на Антон Тодоров, добре е да бъдете приятел“.

Той обяви, че има предложения от няколко телевизии и ще прави телевизионно предаване. Много съм добър, изтъкна се Тодоров.

Само до преди два дни той водеше телевизионно предаване по Канал 3, но заради скандала с журналиста Виктор Николаев то беше свалено от ефир.

Запитан дали е приключил с политиката, Тодоров отговори лаконично:

„Не, вероятно ще има завръщане“.

На въпрос дали, след като не е в политиката, ще бъде още по-остър той отвърна:

„Накъде повече, ще взривя държавата, ако продължавам по този начин“.

[ad id=“226585″]

Тодоров допълни, че в тези 6 месеца, в които беше в парламента, си е създал най-много приятели за целия си живот, затова не мисли, че е приключил с политиката.
Той подчерта, че единствената партия, в която е бил, е СДС, но сега мисли да стане член на ГЕРБ. Досега той беше депутат от гражданска квота.

Тодоров подчерта, че ще продължи с разкритията си и извън парламента и се закани 70 сделки да бъдат „разкостени“, както „разлистих „Каолин“.

Той атакува директно и лидера на БСП Корнелия Нинова:

„От година и половина се опитвам да накарам Корнелия Нинова да обясни за разбойническата приватизация на „Техноимпекс“. Тя никога не отговори на тези въпроси. Журналистите също не ми помогнаха в тази посока. Трябваше да й задавате тези въпроси поне толкова пъти, колкото зададохте на мен за шайката (неговата книга, писана преди да стане депутат – „Шайка – Бойко, Росен, Цецо и другите“ – б.р.). В 1999 година, в онези бедни времена, откъде извадихте 70 хил. долара да купите „Техноимпекс“ за жълти стотинки“.

Тодоров добави, че Нинова била казала на журналиста Сашо Диков, че не е платила и тези 70 хил. долара.

„Бих я попитал: „Вие като подарък ли получихте няколко милиона активи на „Техноимпекс“ след като си признахте, че не сте платили дори и тези 70 хил. долара“, добави вече бившият депутат.

Източник: dir.bg


image0 (9K)