Бивше гадже на Григор Димитров води битка за сърцето му

Бившето гадже на Григор Димитров – пловдивчанката Симона, може да се намеси сериозно в битката за сърцето му, пише „Марица“.

Дъщерята на бизнесмена Ангел Стефанов се е амбицирала да си върне сърцето на любимия мъж.Тя смятала, че американската певица е доста възрастна, за да стане майка на децата му, коментират приближени до бившата на Гришо.

Симона от години живее в Маями и точно там е измислила плана как да си върне сърцето на Гришо. Пловдивчанката намерила любопитна връзка с него, чрез която да го омагьоса отново.

Първата любов на тенисиста се сприятелила с дъщерята на Христо Стоичков Мика. Двете станали неразделни и прекарвали всяка свободна минута заедно – по женски. Бебето Миа също им правело компания. Двете красавици не пропускали и семейните събирания, а Христо Стоичков е в много близки отношения с Григор Димитров.

Най-вероятно тенисистът и бившата му Симона неведнъж са сядали на една маса покрай Камата, предполагат приятели на пловдивчанката. За да затвърди мнението им, Стефанова заявила самонадеяно в Пловдив, че Гришо и Никол няма да се оженят и че тя може да бъде достойна спътница в живота на големия ни спортист.

Източник: БЛИЦ


image0 (9K)