Бившата приятелка на Къванч Татлъту роди син, той не бил доволен

Турската актриса Азра Акън е родила син. Азра е позната на българските зрители с участието си в хитовия сериал „Дъждовно време“, излъчен у нас в ефира на bTV.

Красавицата, която е и бивша приятелка на Къванч Татлъту от „Искрите на отмъщението“, сама обяви – чрез социалната мрежа в Интернет, че има бебе.

Това е неописуемо щастие! Всички сме здрави и щастливи. Благодаря на всички ви за хубавите пожелания„. Това е написала Азра до снимка, на която е хванала ръчичката на малкия Демир.

През миналата година хубавицата, която е и Mиc Cвят за 2002 година, каза „да“ на любимия си Aтaĸaн Kopy – бизнecмeн, с когото се запознават няколко месеца преди сватбената церемония. Mлaдeжът e poдoм oт Oдpин. Там управлява зeмeдeлcĸa ĸoмпaния, занимаваща се c пpoизвoдcтвo нa opиз и зърнени ĸyлтypи. Таткото има и фиpмa зa внoc нa ceлcĸocтoпaнcĸи мaшини, както и ĸaфeнe в мoдepeн тъpгoвcĸи цeнтъp в Иcтaнбyл.

Новината за щастието в живота им обаче съсипало Къванч, който не пожелал да поздрави бившата си жена за раждането на първородния й син, пише retro.bg

Актьорът е реагирал остро, защото в същото време той и настоящата му половинка Башак Дизар имат затруднения в създаването на поколение. Твърди се, че вече се подготвяли за „ин витро” процедура. За целта се свързали с няколко болници в САЩ. Този проблем обаче по никакъв начин не се отразявал негативно на брака им. Двамата все още били толкова влюбени, колкото и в самото начало.


image0 (9K)