Бившата приятелка на Гришо отново има връзка със спортист

Певицата Никол Шерцингер и Григор Димитров се разделиха  в началото на тази година, след като бяха заедно дълго време.

Изглежда, че Никол не се е отказала от близки отношения със спортисти. В момента тя е съдия в шоуто „X Factor“ във Великобритания, в което този път в състезанието участват известни личности. Там Шерцингер се е запознала със своя нов любим. Жълтите британски издания пишат, че бившата приятелка на най-добрия ни тенисист е започнала романтична връзка със състезателя по ръгби Том Еванс. Той участва в шоуто, в което певицата е част от журито, пише „The Sun“ (thesun.co.uk).

Според изданието двамата били на романтична вечеря по-рано тази седмица и между тях веднага захвърчали искри. Твърди се, че те флиртували и си писали в продължение на седмици. Накрая Еванс съберал смелост да покани Никол Шерцингер на среща.

Анонимен източник споделя: „Том е точно нейният тип. Той винаги е твърдял, че тя е една от най-красивите жени в света и я харесва от много време, още преди да се запознаят в „X Factor“. В началото той беше притеснен да направи първата стъпка, за да не саботира участието си в шоуто, но между тях веднага пламна огън„.


image0 (9K)