Берое ще гостува на пловдивския Ботев без новата си звезда Вандерсон

Бразилецът Вандерсон няма да играе за Берое при гостуването на Ботев Пловдив, след като контузията му  оказа по сериозна от очакваното и отпадна от групата. Вандерсон беше заменен принудително в градското дерби срещу Верея (6:0) след като беше открил резултата от Мешка.
Мачът от 17 – я кръг на Първа лига е в събота от 15,00 часа на стадиона в Коматево. Минимум 100 фенове на Берое се очакват да подкрепят заралии, а цената на билетите е 8 лева.
Двата отбора за момента водят здрава битка засега за четвъртото място.
Очаква се сред титулярите да се завърне халфът Александър Цветков, който остана резерва срещу Верея за сметка на Владимир Гаджев.
Други промени в титулярния състав не  се очаква да прави Томаш.
Извън групата остава защитникът Ерол Алкан, който не е възстановен от контузията си и има вероятност до края на годината да не играе за да може да се възстанови пълноцено.

Ето групата на Берое  за мача:

Душан Перниш, Георги Аргилашки, Милен Желев, Камен Хаджиев, Георги Ангелов, Александър Василев, Мешка, Иван Бандаловски, Борислав Цонев, Драгош Фирцулеску, Рубен Бриджидо, Иван Минчев, Матеус Леони, Алекандър Цветков, Мартин Камбуров, Владимир Гаджев, Мартин Райнов и Алфредо.

Георги Давидов от Велико Търново е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Георги Дойнов от Велико Търново и Александър Атанасов от Варна, а четвърти съдия е Неделчо Гаджалов от Пловдив. Делегат на БФС е Валентин Чакъров от София, а Костадин Гергинов от София ще оцени работата на съдийството.

image0 (9K)