Берое с куп промени срещу Хебър в мача за Купата

Треньорът на Берое Александър Томаш ще даде почивка на част от титулярите , които са играли във всички мачове от първенството на първа лига срещу тима от трета лига Хебър (Пазарджик).

Вратарят Перниш, Бандаловски, Камбуров няма да започнат титуляри. Вместо тях съответно ще играят Аргилашки, Желев, а бразилецът Алфредо ще води старозагорската атака.Очаква се в групата на Берое да попадне 15 – годишният Красимир Тодоров , който на 9 септември на стадиона  под Аязмото участва в благотворителния мач  между Актьорите и Берое и младокът тогава дори отбеляза един гол.

Заради контузии мачът за купата ще пропуснат централният защитник Ерол Алкан и капитанът Мартин Райнов , който тренира отделно от основната група.
Райнов вече пропусна 2 мача за отбора си срещу Септември и Етър и вероятно националът няма да игра и в следващите два мача на отбора си срещу Дунав и Локомотив (Пловдив).
[ad id=“225664″]
Аргилашки ще е на вратата, а пред него ще играят Хаджиев, Ангелов в центъра на отбраната, Желев ще е отдясно, а Леони отляво. В халфовата линия ще са Минчев, Цветков и Цонев. По крилата ще действат съответно Меска и Бригидо.
А Алфредо Мартинс ще бъде на върха на старозагорската атака.

image0 (9K)