Берое със сериозни проблеми преди домакинството на Витоша

Куп кадрови проблеми налегнаха Берое преди домакинството срещу Витоша Бистрица в понеделник вечерта на стадиона под Аязмото. Томаш няма да разчита на двата от титулярите си – ганаецът Карлос Охене, който е наказан за три мача и бранителят Иван Бандаловски , който ще изтърпява санкция от две срещи.
Все пак треньорът на заралии ще има на разположение 11 човека, които да започнат мача срещу Витоша, който е днес от 17,30 часа на стадиона под Аязмото. Двубоят е от 25 – я кръг на Първа лига.
Холандецът Ерол Алкан ще започне в центъра на отбраната заедно с естонеца Баранов, а по бековете ще действат Василев и Желев.
Владимир Гаджев също ще започне титуляр в халфовата линия на Берое, след като доскоро се възстановяваше от контузия, заради която пропусна зимната подготовка на отбора. Гаджев имаше проблеми с коляното и претърпя атроскопия, но от две седмици тренира наравно със съотборниците си.Освен него в средата на терена ще играят Цветков и Минчев.
Крилото от Гвинея Мешка изтърпя наказанието и също ще попадне сред титулярите и ще е по левия фланг на атаката, а отдясно португалецът Бриджидо.
Педро Еуженио и Мартин Камбуров ще са на най-предни позиции.

Ето групата на „зелените“ за мача:

Душан Перниш, Георги Аргилашки, Рубен Бриджидо, Милен Желев, Ерол Алкан, Александър Василев, Иван Минчев, Мартин Маринов, Матеус Леони, Алекандър Цветков, Мешка, Мартин Камбуров, Надим Ангелов, Никита Баранов, Педро Еуженио, Никола Маринов, Владимир Гаджев, Стоян Иванов.


image0 (9K)