Берое се стара но падна от ЦСКА-София

Берое загуби с 2:0 от ЦСКА-София като гост в мач от XXIV кръг на efbet Лига. Берое изигра добър мач, но не успя да вземе поне точка от съперника. Греъм Кери се разписа на два пъти в 59-та и 72-та минута.
Още в първата минута Кери получи пас от Белтраме и отправи много опасен удар от дистанция, но топката мина на сантиметри от гредата.
Минута след това Конте намери Стоянов, който стреля от границата на пеналта, но не затрудни Бусато.
В 9-та минута Кери центрира от пряк свободен удар, получи се сериозна опасност, но в крайна сметка топката излезе в корнер.
Фонкю стреля от около 20 м в ответната атака, но ударът му бе твърде неточен.
След два поредни корнера в 12-та минута Антов отправи удар с глава, но над вратата.
Минута след това топката достигна до Октавио след изпълнение на корнер. Бразилецът стреля от въздуха, но не намери рамките на вратата.
В 26-та минута отново Октавио шутира от дистанция, но твърде неточно.
Две минути след това Стоянов получи пас от Конте и бе сритан на границата на пеналта. Не последва сигнал и топката попадна в Макоута, който отправи много силен удар. Топката обаче мина покрай вратата.
В 37-та минута Тоуба намери Фонкю, който с едно докосване изведе Стоянов. Бранителят прати топката в мрежата, но реферът маркира засада.
Пет минути след подновяване на играта Конте изведе Стоянов в наказателното поле, но в последния момент бранител успя да изчисти.
В 55-та минута Конте проби през половината на съперника и намери Фонкю в пеналта. Той върна за Конте, който отправи опасен удар, но след рикошет топката мина на сантиметри от гредата в корнер.
Домакините излязоха напред в резултата в 59-та минута, когато Греъм Кери успя да прати топката във вратата след изпълнение на пряк свободен удар.
В 63-та минута Малинов отправи много опасен удар от дъгата, но Перниш се намеси блестящо и изби в корнер.
Четири минути след това Ахмедов засече с глава центрирана от корнер топка, но ударът му мина над вратата.
Отново Кери удвои резултата в 72-та минута. Топката бе центрирана в наказателното поле, където се получиха редица рикошети. В крайна сметка Кери стреля от въздуха и прати топката в далечния ъгъл – 2:0.

Шест минути след това на два пъти се получи сериозно разбъркване в наказателното поле на домакините, но играчите в зелено не успяха да нанесат удар.
В 80-та минута Фал също стреля от границата на наказателното поле, но прати топката над вратата.
В 89-та минута Тоуба центрира за фал, който стреля с глава, но не успя да нанесе добър удар и топката излезе в аут.


image0 (9K)