Берое се готви за битка на Герена

Берое ще гостува на Левски с приповдигнато самочувствие след силния старт който направи отбора след изиграните два кръга през тази година. Берое постигнали победи при гостуването си на Черно море и победи на стадиона под Аязмото Етър.Двубоят от 23 – ия кръг на Първа лига е в събота от 15,00 часа на Герена.

Треньорът на Берое Александър Томаш няма проблеми с контузени или наказани футболисти за първи път от доста време. Изключение прави само румънецът Драгош Фиртулеску, който продължава да се възстановява от контузия си. Според прогнозите румънското крило ще се завърне на терена до края на месец април.

[ad id=“225664″]

В състава на Берое след изтърпени наказания се завръщат защитникът Камен Хаджиев, който вероятно ще започне титуляр срещу Левски и японският халф Кохей Като.

Не е изключено Томаш да направи някои тактически промени в състава си.

Двата отбора водят люта битка за третото място, а с леко предимство е Левски.

[ad id=“236993″]

Треньорският щаб на Берое сподели преди гостуването на Левски , че очаква много труден мач срещу сериозен противник. Левски успя да вдигне своето тактическо и спортно-техническо ниво през последните месеци. Ние обаче винаги играем за победа и отново ще дадем всичко от себе си, за да я постигнем. През седмицата лошите метеорологични условия и промяната в програмата неимоверно се отразиха на подготовката ни, но сме готови за това предизвикателство срещу един от грандовете в българския футбол. Двата отбора сме в челото на класирането и се надяваме да се получи един истински футболен спектакъл за феновете.

[ad id=“236999″]

За съжаление датата на срещата съвпада с Националния празник на България, което определено ще повлияе на посещаемостта и не всички, които имат желание да посетят този двубой ще успеят.“, казаха още от треньорския щаб на старозагорци.


image0 (9K)