Берое продължи с победния си ход

Берое победи Етър с 2:1 в мач от 22 – я кръг на Първа лига на стадиона под Аязмото. Берое отново изигра силен мач и успя да обърне своя противник във втора поредна среща от първенството. Гостите излязоха напред в резултата в 11-та минута чрез Георги Сърмов. Иван Бандаловски изравни в 28-та минута след удар с глава. Педро Еуженио даде аванс за своя тим в добавеното време на първата част, който се оказа решаващ.
В 3-та минута Батрович стреля от около 25 м, но Перниш със страхотна намеса изби топката в корнер, който не доведе до опасност

В ответната атака Педро центрира чудесно в пеналта, а там Камбуров свали за Леони. Бразилският защитник стреля от близка дистанция, но Гргич успя да спаси.

[ad id=“225664″]

Гостите поведоха в 11-та минута на мача, след като Младенов пробва центриране, но Леони успя да изчисти в корнер. Атанасов центрира от ъгловия удар, топката бе продължена от Василев и попадна в Сърмов на втора греда, който успя да прати кълбото в мрежата – 0:1.
В 21-та минута след заучено положение при пряк свободен удар за Берое Леони центрира в пеналта и топката попадна в Желев. Той шутира, но не намери рамките на вратата.

Три минути след това при чудесно извеждащо подаване на Цонев към Камбуров зад гърба на отбраната страничния рефер вдигна спорно флага за засада.

В 27-та мнута Перниш изпусна топката и Сърмов овладя в пеналта, но стражът поправи своята грешка и спаси удара. В 28-та минута Антон Карачанаков центрира перфектно от пряк свободен удар и Иван Бандаловски успя да засече топката с глава, пращайки я в мрежата за 1:1. Това бе първо попадение на Бандаловски с екипа на „Берое“.

[ad id=“225664″]

Четири минути след подновяването на играта Карачанаков центрира добре на втора греда. Там Камбуров засече с глава, а Гргич спаси с усилия. Нападателят пробва втори удар, но бранител изчисти.

Страхотна атака за Берое в 66-та минута, при която Охене и Цонев размениха две двойни подавания. Ганаецът излезе на стрелкова позиция, но не успя да намери вратата с диагонален удар.

В 72-та минута Педро намери Бригидо в пеналта, а той опита триков удар, който обаче не затрудни Гргич.

Пет минути след това Берое организира добра атака, която завърши с опасно центриране на Бригидо. гргич обаче се намеси точно пред Райнов. В 85-та минута Почански пробва удар от малък ъгъл, но топката мина над вратата.

Три минути след това Бригидо центрира прострелно, но Василев изчисти в корнер точно пред Камбуров.


image0 (9K)