Берое приема ЦСКА , очакват се 8 000 фенове на стадиона в Стара Загора

Берое е домакин на ЦСКА – София в двубоя от седмия кръг на Първа лига , в събота от 18,45 часа на градския стадион в Стара Загора.

От Берое обявиха, че касите за билети пред стадиона отварят в събота на обяд (12 часа), а от началото върви и предварителната им продажба. По неофициална информация до петък вечерта са продадени около 3 000 билета.
[ad id=“218001″]
Най-нового попълнение в Берое – централният защитник Иван Иванов ще остане извън групата за домакинството срещу ЦСКА
 Той ще подкрепя съотборниците си от ложата на градския стадион. 29 – годишният Иванов подписа договор с Берое в сряда, но все още не е пристигнала жълтата му карта от Арсенал (Тула).
Треньорът на Берое Александър Томаш вероятно ще заложи на същия състав който победи при гостуването си Септември с 1:0.
Положението на халфът от Гана Карлос Охене се оказа че не е сериозно след като принудително напусна терена срещу Септември още в началото след зверски ритник на Галчев . Охене получи удар в глезена но след прегледа  не се оказа нещо сериозно и той тренира през седмицата с отбора.
[ad id=“218001″]
Перниш ще е на вратата на Берое, а пред него в защита ще играят Виданов и Динков в центъра. А бразилецът Леони   и Милен Жеков ще са съответно по левия и десния бек. Охене, Райнов и  Цонев са в халфовата линия. Португалецът Еуженио и румънецът Фиртулеску ще тормозят армейската защита по двете крила, а Камбуров ще бъде на върха на атаката.

image0 (9K)