Берое приема Академик (Пловдив) в мач от НБЛ

 

Утре вечер, 5 декември, Берое приема в спортна зала „Стара Загора“ отбора на Академик(Пловдив) в среща от 4 кръг на НБЛ. Двубоят е с начален час 19:00ч.. Мачът ще се проведе пред празни трибуни заради пандемичната обстановка в страната. Въпреки това феновете на баскетбола в Стара Загора ще могат да наблюдават своите любим в ефира на Max Sport 2. Със срещата срещу Академик беройци се завръщат към двубоите от шампионата. Заради двуседмичната карантина и ангажираността на националните отбори от 18 октомври до днес „зелените“ имат изигран един единствен двубой от вътрешното първенството. Това именно е дербито срещу Балкан, което Берое спечели като гост.

Преди утрешния двубой с Академик целият отбор премина ПСР тестове за наличие на коронавирус. Радващото е, че всички проби са отрицателни и с това всякакви пречки за провеждането на регионалното дерби на практика падат.

Старши треньорът на Берое Любо Минчев няма да може да разчита на младите надежди Младен Георгиев и Михаил Комбаков. До момента в шампионата Берое записа 2 победи и една загуба.


image0 (9K)