Берое прави нов опит за домакинска победа

Утре, 21 декември, в 19:00ч. Берое излиза срещу Черноморец от Бургас. Двубоят в спортна зала „Стара Загора“ е от VIII кръг на НБЛ. Старозагорци са изправени пред предизвикателството да постигнат първи домакински успех във вътрешното първенство.

До момента късметът сериозно е обърнал гръб на „зелените“, когато те трябва да играят в своята спортна зала „Стара Загора“. Сблъсъците с Левски Лукойл и Академик(Пловдив) завършваха с точка или две аванс за гостуващите тимове. Единствено при последната си загуба срещу Ямбол беройци изостанаха осезаемо в резултата.

Утрешният двубой се явява последната домакинска среща за Берое за 2020г.. Старозагорци и Черноморец са с равни показатели във временното класиране – 3 победи и 3 загуби. „Зелените“ заемат по-предното четвърто място пред бургазлии заради по-добрия си точко баланс. Любопитен момент е, че още два отбора са с идентична статистика като Берое и Черноморец. Това са отборите на Балкан и Академик(Пловдив).

Старши треньорът на Берое Любо Минчев ще може да разчита на новото попъление Джими Гавин, който се включи на ниво при победата над Черно море.


image0 (9K)