Берое поведе но изтърва трите точки срещу Дунав

 

Берое и Дунав завършиха при резултат 1:1 в мач от 10 кръг на Първа лига, който се игра в Русе. Мартин Камбуров откри резултата в 40-та минута след блестяща контраатака и реализира своето 207-мо попадение в елита. Ахмедов успя да изравни в 48-та минута след удар с глава.

В 5-та минута Василев стреля от дистанция, но топката излезе в корнер след рикошет в Ковачев.

В следващата минута Балджийски също стреля от разстояние, но Перниш изби в корнер. След центрирането в пеналта Ахмедов стреля с глава, но отново вратарят на Берое се намеси, а топката срещна напречната греда.

В 10-та минута Василев изведе чудесно Мешка по левия фланг, а той надбяга бранителя на домакините и центрира по земя, но Камбуров не успя да достигне до топката.

[ad id=“225664″]

Васев центрира в пеналта в 14-та минута, Ковачев пробва удар с глава, но прекалено слабо и в аут.

В 17-та минута Минчев центрира в пеналта от корнер, а Хаджиев засече с глава. Топката рикошира и излезе в нов ъглов удар, който не доведе до опасност.

В 28-та минута Цонев изведе чудесно Мешка зад гърба на отбраната. Играчът в зелено стигна първи до топката, но Антонов се хвърли в краката му и реферът отсъди нарушение.

В 35-та минута Цонев изведе Камбуров в пеналта, нападателят стреля, но Антонов изби. Камбуров отново достигна до топката, но пасът му към свободния Цонев бе пресечен.

Берое откри резулатата след блестяща контраатака в 40-та минута. Мартин Камбуров открадна топката в своята половина и намери Бриджидо. Той напредна и на свой ред изведе Камбуров на стрелкова позиция. Нападателят на сгреши и прати топката в мрежата с елегантен удар – 0:1.

[ad id=“263680″]

Домакините изравниха в 48-та минута, когато Балджийски овладя топката в пеналта и центрира на втора греда, където Ахмедов стреля с глава и успя да реализира – 1:1.

Четири минути след това Камбуров засече центриране на Минчев от корнер, но топката не намери рамките на вратата.

В 57-та минута домакините организираха много опасна контраатака, при която Балджийски проби по десния фланг и центрира в пеналта, а там Коконов стреля от непосредствена близост, но Перниш спаси.

В 67-та минута Цонев стреля добре от пряк свободен удар, но топката рикошира и излезе в корнер.

Минута след това Минчев центрира от корнер, Хаджиев засече с глава и се получи сериозно разбъркване. В крайна метка Цветков стреля, но ударът му срещна тялото на играч на домакините.

В следващата атака Вандерсон проби, навлезе в пеналта и стреля по диагонала, но не намери целта.

В 72-та минута Ахмедов засече центрирана от дясно топка, но ударът му мина на сантиметри от гредата.

Минута преди края Цветков намери Камбуров с дълъг пас. Нападателят стреля без подготовка, но Антонов улови.

Веднага след това Вандерсон проби и навлезе в пеналта. Бразилецът стреля по диагонала, но топката мина на метър от гредата.


image0 (9K)