„Берое“ официално се раздели с четирима футболисти

„Берое“ се раздели с централния защитник Павел Виданов и опитния Веселин Пенев. Румънецът Серджиу Негруц също няма да продължи кариерата си в отбора, а Антон Карачанаков няма да остане под Аязмото.

[ad id=“225664″]

Той бе със статут на преотстъпен от полския Краковия, където има договор за още една година. Преди  няколко седмици Александър Томаш потвърди, че клубът няма да разчита повече и на Иван Иванов.

[ad id=“263680″]

Договорът на Георги Динков с „Берое“ изтича, а от ръководството на клуба са му предложили нов едногодишен контракт. Все още защитникът не е дал отговор дали ще остане в отбора и през следващия сезон.

 Емин Ахмед засега остава част от „Берое“.

[ad id=“236993″]

Вратарят Михаил Михайлов, който бе резерва в „Ботев“ (Гълъбово) през пролетния полусезон ще остане част от новия проект на клуба, който е свързан с Миньор Раднево.

[ad id=“236999″]

Друг млад вратар Богомил Цинцарски, който през пролетта изигра силни мачове с екипа на „Верея“ има договор с „Берое“ до 31 май. Изненадващо ръководството с лека ръка  ще се лиши занапред от услугите му  защото от клуба нямат намерение да му предлагат нов договор.


image0 (9K)