Берое отива на важна битка в Разград

Днес на Берое предстои важно изпитание в Разград. Лидерът в класирането  гостува на Лудогорец в двубой от 7 кръг на efbet Лига. Срещата в Разград започва в 18:45 ч. и ще бъде ръководена от Ивайло Стоянов от Петрич.

Димитър Димитров има проблеми с окомплектоването на състава, след като продължават с контузии да са Душан Перниш, Карлос Охене, Радослав Апостолов и Кийлън Лебон.

Ето групата на „зелено-белите“ за мача:

Генадий Ганев, Християн Василев, Стив Фуртадо, Джунейт Али, Теди Мезаг, Илиас Хасани, Георги Ангелов, Александър Василев, Крум Стоянов, Александър Цветков, Иван Минчев, Гаюс Макоута, Еривалдо, Кукула, Божидар Пенчев, Георги Динков, Димо Бакалов, Ибрахима Конте, Октавио, Алиун Фал;

Ивайло Стоянов от Петрич е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Мирослав Иванов и Димитър Стоилов, а четвърти съдия е Иво Андреев. Оценка на съдийството ще постави Йордан Сталев.

Във връзка с футболната среща между Лудогорец и Берое, която ще се проведе на 26.09.2020 г. /събота/ от 18.45 часа на стадион „Хювефарма Арена ”, ОДМВР-Разград уведомява гражданите и зрителите, че от 17.30 часа ще бъдат изградени контролно-пропускателни пунктове около спортното съоръжение.
Това най-вероятното се прави заради феновете на Берое , които се очаква да са около 500 и да подкрепят мощно любимият си отбор.

Служителите на РУ-Разград ще следят за опазването на обществения ред и безопасността на хората преди, по време и след мача.


image0 (9K)