Берое не успя да удържи Лудогорец в Стара Загора

Берое загуби от Лудогорец с 2:4 в мач от II кръг на efbet Лига. Това бе първо домакинство на „зелено-белите“ за сезона. Гостите откриха резултата в 8-та минута чрез Жоржиньо, а отново той удвои в 35-та. В добавеното време Йосипович бе съборен в пеналта и реферът посочи бялата точка. Нападателят сам застана зад топката и без проблем я прати в мрежата, с което намали резултата и откри головата си сметка за Берое – 1:2. Осем минути след подновяване на играта Кешеру реализира трети гол за „Лудогорец“, а отново румънецът отбеляза за 1:4. Зоран Йосипович оформи крайното 2:4 с удар с флава в последната минута.

Берое организира добра атака в 7-та минута, при която Бриджидо получи от Охене и центрира в наказателното поле. Там Йосипович остана на сантиметри под топката и тя излезе в аут.
Гостите излязоха напред в резултата минута след това. Фортър намери с дълъг пас Жоржиньо. Той успя да пробие по крилото
и да навлезе в наказателното поле, където останал сам срещу Перниш не сбърка и прати топклата в мрежата за 0:1.

В 34-та минута Бриджидо получи от Василев и проби в пеналта. Там португалецът финтира Терзиев и стреля, но топката мина на сантиметри от гредата.

Минута след това Жоржиньо удвои резултата. След атака за гостите и пас в пеналта топката рикошира и попадна в непокрития Жоржиньо, който с един удар прети кълбото в мрежата от границата на пеналта – 0:2.

В добавеното време Йосипович бе съборен в пеналта и най-сетне реферът посочи бялата точка. Нападателят сам застана зад топката и без проблем я прати в мрежата, с което намали резултата и откри головата си сметка за Берое – 1:2.

В 53-та минута Недялков проби по фланга и намери непокрития Кешеру, който от точката за дузпа прати топката в мрежата за 1:3.

Две минути след това при бърза атака за гостите Недялков проби и намери Жоржиньо. Той продължи за Кешеру в пеналта, а румънецът не сбърка – 1:4.

В последната минута Минчев шутира от дистанция, топката рикошира, облиза гредата и излезе в корнер.След изпълнението Бриджидо пое и центрира в наказателното поле. Там Йосипович засече с глава и прати топката в мрежата за 2:4.


image0 (9K)