Берое не успя да изненада Лудогорец но го държа под напрежение

Берое загуби от Лудогорец с 3:1 в мач от 15 кръг на първенството. Конте откри резултата в 6-та минута и даде преднина за Берое. Вандерсон обаче успя да изравни в 22-та минута. Лудогорец поведе в 52-та минута чрез Клаудиу Кешеру. Якуб Швиерчок оформи крайния резултат десет минути преди последния съдийски сигнал.
В 3-та минута Вандерсон центрира в пеналта от фаул, а Кешеру засече с глава, но топката мина над вратата.

Минута след това Педро стреля от пряк свободен удар, но Илиев улови.

В ответната атака Горалски получи на границата на наказателното поле и отправи силен удар. Перниш спаси, а топката попадна в Лукоки, който я прати в мрежата, но попадението бе отменено заради засада.

Берое излезе напред в резултата в 6-та минута. Перниш намери Йосипович в предни позиции, а в следващия момент Конте бе изведен отлично зад гърба на отбраната от Педро Еуженио, финтира Илиев и прати топката в мрежата – 0:1.

Минута след това Перниш спаси удар на Вандерсон от наказателното поле.
Берое организира добра атака в 16-та минута. Педро предостави за Василев, а той центрира в наказателното поле. Там Йосипович остана под топката, Бриджидо овладя, но Баджи блокира удара на португалеца.

В 20-та минута Кешеру изведе Марселиньо в наказателното поле, той стреля, но топката излезе в корнер след рикошет.

След два поредни ъглови удара Лукоки застъпи за Вандерсон в пеналта, а той изравни резултата с диагонален удар от малък ъгъл – 1:1. Марселиньо предостави за Вандерсон в 37-та минута и той отправи удар от непосредствена близост, но Перниш се намеси страхотно.

ри минути след подновяване на играта Недялков центрира от фланга, а Кешеру овладя в наказателното поле. Алкан се намеси, но топката попадна в Лукоки, който от малкото наказателно поле не намери вратата.

„Лудогорец“ поведе в 52-та минута чрез Клаудиу Кешеру. Лукоки задържа на фланга и предостави за Баджи. Той центрира в наказателното поле, където нападателя на домакините игра с глава. Топката се чукна в гредата и влезе в мрежата – 2:1

Три минути след това Педро стреля много добре от пряк свободен удар, но топката мина на сантиметри от гредата.
В 62-та минута Конте изведе Йосипович зад отбраната. нападателят прати топката в мрежата, но реферът маркира засада .

Осем минути след това Вандерсон центрира в пеналта, където Лукоки засече от близка дистанция, но не намери очертанията на вратата.

В 74-та минута след отлична атака за Берое, при която Камбуров намери Вандерсон, но Недялков успя да се намеси в решаващ момент.
Две минути след това Туба засече с глава центрирана от фланга топка, но ударът му мина на сантиметри.

В 79-та минута при опасна атака за домакините Вандерсон и Швиерчок комбинираха на фланга. Бразилецът намери Лукоки на стрелкова позиция, но Перниш спаси. Минута след това Швиерчок получи дълъг пас в наказаелното поле от Вандерсон и се разписа за 3:1.
Берое организира няколко добри атака в следващите минути, но не успя да затрудни Илиев. Три минути преди края Минчев шутира от дистанция, но топката мина на сантиметри от гредата.
В добавеното време Минчев намери отлично Ненов в наказателното поле. Той овладя и стреля, но Илиев спаси.


image0 (9K)