Берое надиграва Етър във Велико Търново

Отборите на Етър (Велико Търново) и Берое играят при резултат 1:1 в мач от 9-ия кръг на Първа професионална лига.Двубоят започна с първа атака за домакините. Александър Александров пробва да шутира, но крайният бранител не успя да нанесе по-добър завършващ удар и Перниш улови. В 19-ата минута логичното се случи и „виолетовите“ поведоха в резултата. Играчите на Станислав Генчев направиха добра атака. Иван Вълчанов подаде към Димо Атанасов, който центрира перфектно към Самб Бадара. Таранът показа класа, вкарвайки своя четвърти гол с екипа на Етър.
Отговорът на Берое не закъсня. Мартин Райнов се озова на отлична позиция в наказателното поле, халфът шутира, но кълбото срещна страничния стълб. Това бе и първата отлична възможност за гол в мрежата на Христо Иванов.

В 38-ата минута гостите изравниха резултата. Мартин Камбуров и Райнов направиха двойно подаване, след което последният се опита да подаде към Еуженио, бранител на Етър изби, но в краката на Карачанаков, който с премерен удар вкара кълбото в долния ляв ъгъл на вратата на Иванов.

Очаквайте подробности!


image0 (9K)