Берое награди отличилите се деца от ДЮШ за втора поредна година

„Берое“ награди отличилите се деца от ДЮШ за втора поредна година
Тази вечер ПФК „Берое“ официално закри спортно-състезателната 2019 г. със стилно тържество в „Културен център – Стара Загора“. Събитието се организира за втора поредна година, а на церемнията бяха отличени деца от всички гарнитури на Академията. Събитието бе организирано със съдействието на Община Стара Загора и Център за подкрепа за личностно развитие – Стара Загора.

Сред официалните гости бяха заместник-кмета на Община Стара Загора Красимира Чахова, изпълнителния директор на „Берое“ Илко Русев, Красимир Ончев от СД на „Берое“, Илия Илиев от Министерство на спорта, общинските съветници Диян Димитров, Николай Диков и Никола Чакалов, както и много родители и гости.
„Добре дошли на тази специална церемония по закриване на календарната година в нашата Академия. Правим я за втора поредна година и се надявам тази традиция да продължи дълго време. Благодаря най-вече на всички деца в школата за старанието, успехите и желанието, което показаха през цялата година. Поздравявам всички треньори в школата, които дават всичко от себе си да развият техните качества и ги направят по-добри играчи и хора. Пожелавам на всички тях, както и на родителите и гостите, които са тук светли празници и една още по-успешна 2020 г., която бъде изпълнена само с щастливи мигове, победи и положителни емоции“, сподели Илко Русев пред гостите на тържеството.

На церемонията бяха наградени и отличилите се през годината деца в отделните набори. Призът за голмайстор при най-големите отиде при Никола Маринов, а Стоян Вергиев взе отличието за най-полезен. В състава на „Берое“ U17 реализатор №1 стана Пламен-Андрей Апостолов, за най-полезен бе обявен вратаря Петър Рахнев. В тима на „Берое“ U15 призът за MVP грабна Дейвид Михалев, който е с година по-малък от своите съотборници, а за голмайстор на отбора бе отличен Сали Садъков.
В състава на „Берое“ 2004 бяха отличени Васил Димитров (за голмайстор) и Пламен Спасов. Реализатор №1 на „Берое“ 2006 е Валентин Желязков, отличието за най-полезен получи Давид Тодоров. За „Берое“ 2007 голмайстор на тима стана Живодар Жеков. За най-полезен пък бе обявен Стилиян Шатов. Борис Тодев получи наградата за реализатор №1 в „Берое“ 2008, съотборникът му Светослав Венков бе определен за най-полезен. В тима на „Берое“ 2009 голмайстор стана Тодор Иванов, Петър Петров взе приза за най-полезен. Мартин Реджебов спечели надпреварата за топ реализиатор на „Берое“ 2010, а за най-полезен играч бе обявен Александър Делчев. Наградата за голмайстор на „Берое“ 2011 отиде при Габриел Василев, а неговият съотборник Марти Бойчев спечели за най-полезен играч. При най-малките отличията бяха за Ноа Иванов и реализаторът Никола Мартинов.
На церемонията бяха връчени и четири специални награди. Те бяха предоставени от Общност за фентъзи футбол fplbg и 042/ZARATA, които наградиха отбора на „Берое“ 2006 с ваучер за колективно посещение на кино. С индивидуални награди от тях бяха отличени Радостин Георгиев, Христомир Иванов и Денислав Петков, които получиха ваучер за покупка от спортен магазин.
Техническия директор на школата на „Берое“ Яспер де Мюнк също поздравява всички деца от школата на клуба. Той благодари и на родителите за всеотдайността и отзивчивостта. Той пожелава весели празници и щастлива 2020 г. на всички

ПФК „Берое“ благодари на всички, които се включиха и спомогнаха за реализацията на годишната церемония.


image0 (9K)