Берое и Рилски спортист играят втори мач за бронза

Тази вечер от 20 часа в „Арена Самоков“ Берое излиза срещу Рилски спортист във втори мач от серията за бронзовите медали в Националната баскетболна лига. В първия двубой в понеделник нашите спечелиха убедително с 94:78 и са само на крачка от спечелването на първо в историята на клуба трето място в първенството.

За Берое тази вечер отново няма да играе поради контузия водещият реализатор на тима през сезона Конър Франкамп. Неговите съотборници са амбицирани да приключат със серията още тази вечер. Старши треньорът Любомир Минчев и един от лидерите на „зелено-белите“ Александър Янев се обединиха около мнението, че Берое е по-добрият отбор и с пределна мобилизация трябва максимално бързо да преодолее разочарованието от отпадането от Балкан на полуфинала. Другият отсъстващ в състава на старозагорци е трайно контузеният Ивайло Тонев.

Мартин Хорозов ще бъде старши съдия на мача тази вечер. Останалите арбитри са Милен Цветков и Ивайло Ресиловски, а за комисар на срещата бе определен Чавдар Зехиров.

През сезона Берое спечели общо 4 и загуби 2 мача срещу Рилски спортист във всички турнири.


image0 (9K)