„Берое“ и „Верея“ очакват противниците си за купата на България

Днес в София бе теглен жребият за I кръг от турнира за Купата на България. Съперникът на „Берое“ в тази фаза все още не е известен с точност, защото старозагорци ще се изправят срещу победителя в Зона „Югозапад“ на В група.

[ad id=“225664″]

В момента квалификациите там са на фаза полуфинали, в които ще се изправят „Черногорец 1946“ (Ноевци) срещу „Хебър“ (Пазарджик) и „Локомотив 2016“ (София) срещу „Вихрен“ (Сандански). Тези мачове са днес. Крайният победител трябва да бъде ясен до 11 септември. Точните дата и час за срещата на „Берое“ с победителя от зоната ще бъдат обявени допълнително, но според календара мачовете са между 25 и 27 септември.
Ситуацията с другия елитен старозагорски отбор е идентична. Верея също очаква да научи името на противника си, който ще е победителя от квалификациите в Северна България.

[ad id=“263680″]

Победителите в този етап се излъчват чрез отстраняване в една среща. При равенство в редовното време, се играят две продължения по 15 минути, а при продължаващо равенство и след края на продълженията, се изпълняват дузпи.

Ето всички двойки от I кръг:

Ботев Гълъбово – Витоша Бистрица

Несебър – Лудогорец

Локомотив Горна Оряховица – Дунав Русе

Добруджа – Локомотив София

ЗОНА ЮГОЗАПАД – Берое

ЦСКА 1948 – Ботев Пловдив

Арда Кърджали – Черно море

Черноморец Балчик – Ботев Враца

Кариана Ерден – Септември София

ЗОНА СЕВЕР – Верея

Поморие – Локомотив Пловдив

Пирин Благоевград – Славия

Монтана – ЦСКА-София

Литекс – Етър Велико Търново

Струмска слава – Царско село

ЗОНА ЮГОИЗТОК – Левски


image0 (9K)