Берое загуби от Хебър контролата в Стара Загора

Берое загуби с 0:2 от Хебър в контролна среща, играна днес в Стара Загора.

Иван Минчев стреля от сериозна дистанция в 18-ата минута, след което Александър Любенов се намеси и спаси.
Берое направи много сериозен пропуск в 19-ата минута. Иван Минчев с много добър пас намери Октавио, който изведе Кукула сам срещу Александър Любенов, но вратарят на Хебър с крак успя да спаси удара на нападателя на старозагорци.

Хебър също изпусна страхотна възможност да поведе в резултата в 21-ата минута. Живко Петков изскочи сам срещу Генадий Ганев, след което стреля, но вратарят на Берое направи много добро спасяване, избивайки с една ръка топката в корнер.

Две минути по-късно пред Живко Петков се откри нова възможност в наказателното поле на Берое, той стреля, но се получи рикошет и топката премина встрани от вратата на Ганев.

Джуниет Али комбинира с Кукула в 25-ата минута. Нападателят на Берое получи добър пас, но стреля много неточно в аут. Берое организира добра атака в 41-ата минута, която бе завършена с удар на Крум Стоянов, но той беше неточен и топката излезе в аут.

Гостите не успяха да се възползват от открилата им се възможност в 41-та минута, защото Иван Минчев се намеси решаващо и успя да изчисти топката пред голлинията.

Берое имаше още един страхотен шанс в 43-ата минута. Октавио изведе Иван Минчев сам срещу Александър Любенов, а той стреля покрай вратаря на Хебър, но и встрани от десния стълб, в аут.
Кийлън Лебон комбинира с Алиун Фал в 47-ата минута, а той стреля, но встрани от десния стълб на вратата на Петър Дебърлиев.

Хебър поведе с 1:0 в 48-ата минута. Гостите организираха бърза контраатака. Георги Търтов подаде към Тодор Чаворски, който вкара топката във вратата на Християн Василев с удар от пеналта.

Четири минути след това Али пусна дълъг пас към Алиун Фал, който на пръв поглед изглеждаше безнадежден. Вратарят на Хебър Петър Дебърлиев имаше лоша комуникация със свой съотборник и двамата позволиха на Алиун Фал да отнеме топката, след което стреля, но защитник на гостите изчисти топката от голлинията.

Димо Бакалов центрира в наказателното поле на Хебър в 55-ата минута, след което Георги Ангелов стреля от въздуха, но неточно в аут. В 56-ата минута Илиян Стефанов комбинира с Димо Бакалов, който беше изведен сам срещу Дебърлиев, но вратарят на Хебър се хвърли в краката му и улови топката.

В 58-ата минута Живко Петков подаде към Мартин Вълчинов, който стреля, но Християн Василев се намеси и изби в корнер.

Иван Минчев стреля от границата на наказателното поле на Хебър в 60-ата минута, но неточно в аут.

Илиян Стефанов отправи тежък удар от дистанция в 70-ата минута, но Петър Дебърлиев успя да спаси.

Мартин Вълчинов стреля от границата на наказателното поле на Берое в 74-ата минута, но Християн Василев плонжира и успя да избие. Кийлън Лебон бе задържан за фланелката от играч на Хебър в наказателното поле на гостите, но съдията подмина ситуацията, преценявайки, че няма основание да свири дузпа за Берое.

В 83-ата минута Николай Янков излезе сам срещу Християн Василев и стреля, но топката срещна левия стълб на вратата на Берое.

Берое можеше да изравни резултата в 86-ата минута, когато Иван Минчев подаде към Димо Бакалов, който стреля, насочвайки топката в долния десен ъгъл, но Петър Дебърлиев плонжира и изби.

Хебър вкара втори гол в 90-ата минута и оформи крайния резултат. Гостите организираха много добра контраатака. Мартин Вълчинов изведе Йордан Тодоров сам срещу Християн Василев, а той вкара топката под напречната греда.

Берое: Генадий Ганев (46′- Християн Василев), Джуниет Али, Теди Мезаг (46′- Георги Динков), Александър Цветков (61′- Радослав Апостолов), Кукула (46′- Алиун Фал), Кийлън Лебон, Октавио (46′- Димо Бакалов), Георги Ангелов, Крум Стоянов (46′- Илиас Хасани), Иван Минчев, Илиян Стефанов;


image0 (9K)