Берое завърши с победа контролите

Берое прикллючи с победа контролните срещи седмицата преди началото на новото първенство в Първа лига.
В Стара Загора Берое победи Царско село с 3:1.
Контролата предизвика сериозен интерес и на спортна база Берое присъстваха  около 1000 фена, толкова не бяха се събирали на последните домакинства на отбора през миналия сезон.
Берое започна във вихрено темпо спаринга срещу противника си от София и до седмата минута наниза два гола във вратата му.
В 5 – та минута Берое откри резултата. След центриране на Иван Минчев от фаул в наказателното поле на гостите най-съобразителен се оказа Иван Бандаловски който засече топката с глава в мрежата на Царско село.
В 7-та минута Иван Минчев се опита да прехвърли вратаря Димитров от центъра на терена, но топката профуча край страничната греда.
В следващата атака Охене отне топката на терена и намери Бриджидо, който надбяга защитата на царете и прати за втори път топката във вратата им за 2:0.
Берое продължи да бележи и в 22 – та минута резултатът стана 3:0.Минчев изведе Йосипович вдясно в пенална и нападателят стреля към вратата, а Раян Даскалов в опита си да изчисти токата  я вкара в мрежата.
В 25 – та минута гостите отправиха първи си удар към вратата на Берое. След центриране на Георгиев, Георги Минчев стреля опасно с глава но топката мина над напречната греда.
В 38 – та минута Йосипович отправи силен удар  от 20 метра, но вратарят на Царско село изби топката. При поредната си атака Иван Минчев се опита да затрудни стража на гостите, но ударът се оказа неточен и топката излезе в аут.
В 45 – та минута Василев центрира в пеналта където Йосипович стреля с глава, но не намери вратата.
След почивката в 47 – та минута Ната от гостите отне топката от Алкан и стреля опасно по диагонала, но топката мина край вратата на Перниш.
Берое организира опасна атака в 63-та минута подхваната от Меледже който намери Йосипович, който продължи към Камбуров, който пък от своя страна подаде към Желев, който стреля но неточно към вратата на Царско село.
В 73 – та минута юношата Никола Маринов отправи хубав удар към вратата на Царско село, но топката мина над напречната греда.
Охене овладя топката пред наказателното поле и веднага стреля, но топката мина на сантиметри край страничната греда.
В 83 – та минута Кордейро центрира опасно пред вратата на Берое където Папазов се оказа най-съобразителе намали резултата на 3:1.

image0 (9K)