„Берое“ завърши лагера в Турция, Томаш е доволен

 „Берое“ приключи втората част от зимната си подготовка, която се проведе в Белек, Турция. Тимът отпътува за България рано тази сутрин и се очаква да пристигне в Стара Загора привечер. Подготовката на отбора продължава с една тренировка днес, след което играчите ще получат два дни почивка. Заниманията ще бъдат продължени в понеделник на базата под Аязмото.

[ad id=“263680″]

„Берое“ записа две победи и две загуби в контролните си срещи на турска земя. Старозагорци се наложиха с 1:0 над „Амкар“ (Перм) и с 2:1 над украинския „Верес“. Загубите дойдоха в проверките срещу „Заглембе“ (Любин) с 1:2 и срещу „Вардар“ (Скопие) с 0:1. Преди пристигането в Турция „Берое“ победи с 3:0 „Созопол“ и с 2:1 „Марица“ (Пловдив).

[ad id=“263680″]

Старши треньорът на тима Александър Томаш сподели задоволството си от свършената работа по време на лагера. „Забелязвам, че с времето подобряваме доста различни компоненти от играта. Има неща, които не ми харесват, но ще наблягаме и работим. Надявам се с всеки изминал ден да подобряваме абсолютно всичко в клуба. Като цяло съм доволен, но имаме много работа.“, каза Томаш. Той съобщи, че до старта на официалните срещи ще се търси освежаване на играчите и навлизане в спортна форма.

До подновяването на шампионата „Берое“ ще се готви изцяло на своята база. Последната проверка на тима ще бъде срещу „Славия“. Часът и мястото на контролата ще бъдат обявени допълнително.


image0 (9K)