Берое громи бургаския Черноморец в контрола

Берое победи с 6:0 тима от трета лига Черноморец (Бургас) в контролна среща, която се игра в Стара Загора. Кукула и Еривалдо дебютираха за „зелено-белите“ в неофициален двубой, а напдателят отбеляза и първото си попадение за тима. По два гола отбелязаха Октавио и Алиун Фал, а още един добави Макоута.
Берое организира добра атака в 16-ата минута. Иван Минчев подаде към Крум Стоянов, който центрира в наказателното поле на Черноморец, където Кукула стреля с глава, но Мартин Шейтанов спаси.

Кукула излезе сам срещу Шейтанов в 25-та минута, но не успя да вкара.

Берое поведе в резултата във втората минута на добавеното време на първата част, когато Джунейт Али центрира в наказателното поле на Черноморец, където Октавио стреля от въздуха и прати топката в левия ъгъл на вратата на Мартин Шейтанов.

Берое удвои своята преднина в 48-ата минута. Кукула центрира в наказателното поле на Черноморец, където Октавио отново бе изпуснат и отблизо вкара топката за втори път във вратата на гостите.
Берое получи правото да изпълни дузпа в 60-ата минута. Иван Минчев подаде към Крум Стоянов, който пусна топката покрай Мартин Шейтанов, но бе фаулиран от вратаря на Черноморец. Наказателният удар бе реализиран от Кукула в 62-ата минута. Новото попълнение на Берое скъса мрежата на вратата с удара си от бялата точка, като прати топката в долния десен ъгъл на вратата на Шейтанов, който се хвърли в другия ъгъл.

Берое вкара четвърти гол в 78-ата минута, когато Макоута намери Алуин Фал в наказателното поле на Черноморец, а той вкара топката във вратата на Шейтанов.

Берое реализира пети гол в 82-ата минута, когато Стив Фуртадо центрира на първа греда в наказателното поле на Черноморец, където Алиун Фал засече топката и я вкара във вратата на Шейтанов.

Берое отбеляза шести гол в 86-ата минута, когато след добра комбинация Фуртадо взаимодейства с Макоута, който прати топката за шести път във вратата на Черноморец.


image0 (9K)