Берое гостува на Лудогорец за Купата без Иван Иванов и Мартин Камбуров

Берое ще излезе с голяма част от титулярите си за гостуването на Лудогорец в осминафинала за купата на България. Но в групата не попаднаха защитникът Иван Иванов и нападателят Мартин Камбуров, на които треньорът Томаш вероятно е дал почивка преди градското дерби срещу Верея на Трейс Арена в неделя.
Двубоят за купата е в четвъртък от 19,00 часа на стадиона в Разград.
Треньорът на заралии Александър Томаш ще се опита да изненада колегата си Димитър Димитров с нестандартна тактическа постройка.
Но е сигурно че беройци няма да тръгнат да се надиграват с противника си от Разград а ще изчакат търпеливо момента си.
[ad id=“218001″]

„Ще играем срещу отбора в България, който се намира в най-добра форма, на база изиграни мачове. Лудогорец са с най-добра ротация не само като играчи, но и тактическа постановка. Както казах след двубоя с Витоша този отбор може да бъде победен само по два начина – единия е да се кръстиш и да се молиш, а другият е излизаш, играеш футбол и ги надиграваш. Ние искаме да се надиграваме с всеки един отбор в България. Имаме уважение и респект към тях, но с тези мачове можем само да израстваме и се превърнем в отбора, който всички искат да виждат. Излизаме за победа“

Ето групата на Берое за двубоя: Душан Перниш, Богомил Цинцарски, Веселин Пенев, Георги Динков, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Кохей Като, Мартин Райнов,  Драгош Фиртулеску, Серджио Негрут, Пламен Тенев, Емин Ахмед и Карлос Охене.

До този момент в надпреварата Берое отстрани Севлиево след победа като гост с 0:2, а Лудогорец елиминира Оборище в Панагюрище с 2:3 сл.пр.


image0 (9K)