„Берое“ гостува на „Левски“ с Еуженио в състава

Португалецът  Педро Еуженио се завръща в състава на Берое за гостуването на Левски в първия мач от плейофите на първата шестица. Двубоят е днес от 17,30 часа на стадион Георги Аспарухов в София.
Еуженио изтърпя наказанието си от една среща заради натрупани жълти картони и не град при домакинската издънка срещу Витоша Бистрица преди паузата.
[ad id=“225664″]
Дни преди мача се спекулира с името на Еуженио едва ли не че се е договорил с Левски.
От Берое категорично отрекоха тези информации и ги определиха като „фалшиви новини“ и добавиха че португалецът има дългосрочен договор със старозагорския клуб.
Еуженио  се намира с отлична форма и от началото на сезона е голмайстор на отбора с 13 попадения. Интересен факт е   че именно при гостуването на Левски на 3 март той беше изгонен през второто полувреме за втори жълт картон, а мачът завърши 0:0.
[ad id=“263680″]
Защитникът Иван Бандаловски също се завръща в състава,  след като заради контузия пропусна два мача за отбора си срещу Локомотив Пд и Витоша.
Малко вероятно е треньорът на Берое Александър Томаш да прави промени в състава и ще заложи на най-подготвените футболисти.
[ad id=“236993″]
Вероятен състав – Перниш, Бандаловски, Иванов, Хаджиев, Леони, Райнов, Охене, Еуженио,  Желев, Адамович,Камбуров

image0 (9K)