Берое все още няма победа срещу Витоша Бистрица на стадиона под Аязмото

Берое няма да разчита на защитникът Иван Бандаловски за домакинството на Витоша Бистрица в последния мач от деветия кръг на efbet лига на стадиона под Аязмото в понеделник вечерта.
Бандата изтърпява наказание от една среща заради получения червен картон при госутването на Етър. Затова като десен защитник ще играе Милен Желев. А н центъра на защитата ще играят холандецът Алкан и Виктор Генев, въпреки че се предсатви неубедително срещу Етър.
Най-новото попълнение при заралии Ахмед Тоуба вече е картотекиран в отбора и ще попадне в групата, но едва ли ще започне титуляр. Белгийският защитник  направи своя неофициален дебют със зелената фланелка в контролата срещу Ботев Гълъбово завършила 2:1.
Очаква се Томаш да направи промени в халфовата линия и за първи път титуляр да започна Ибрахима Конте, който вероятно ще замени Иван Минчев или Охене.
На предни позиции нещата в Берое са ясни. Мартин Камбуров ще води атаката, въпреки че Зоран Йосипович е възстановен от контузията си и той ще се появи в игра през второто полевреме  към 60-та минута.
Берое се намира в серия от две поредни загуби и мачът срещу Витоша идва навреме за  футболистите, които ако го спечеят ще възвърнат малко самочувствието си. Но интересно е, че Берое от два изиграни мача на стадиона под Аязмото все още няма победа срещу тима от Бистрица.
В първия двубой Витоша победи с 1:0, а миналия сезон завърши 0:0.

image0 (9K)