Берое без Меледже за гостуването на ЦСКА

Новото попълнение Яя Меледже не попадна в групата на Берое за гостуването на ЦСКА. 20 – годишният котдивоарец, който подписа договор до края на сезона направи две тренировки с новите си съотборници. Двубоят от 26 – я кръг на Първа лига е в събота от 17,45 часа на стадион „Българска армия“ в София.
След домакинската издънка срещу Витоша в отбора определено витае напрежение, след масовото бурно недоволство сред феновете, които поискаха оставката на треньора Александър Томаш. Само не е ясно докога специалистът ще издържи на поста си, въпреки че вече няколко пъти заяви, че няма да подава оставка. А ръководството засега пасува с аргумента че няма готов вариант за негов заместник
Затова Томаш ще изведе Берое за гостуването на ЦСКА.
Но както и в мача срещу Витоша проблемите с окомплектоването на отбора си остават. Охене и Бандаловски продължават да изтърпява наказанията си. Вероятно титуляр ще започне Владимир Гаджев, а на пейката ще седне неубедителният гвинец Мешка.
Перниш ще е  на вратата а пред него в защита ще действат Баранов Алкан Желев и Василев. В средата  на терена ще са Цветков Гаджев и Минчев, а по крилата ще са Еуженио и Бриджидо.
Атаката ще води капитанът Мартин Камбуров.

image0 (9K)