Берое без капитана си Райнов срещу Славия

Берое няма да може да разчита на своя капитан Мартин Райнов за гостуването в неделя на Славия в двубоя с от първия кръг на Първа лига.
Райнов изтърпява наказание от миналия сезон и затова няма да пътува с отбора за София.
Очаква се срещу Славия официален дебют със зелената фланелка да направят холандския защитник Ерол Алкан , крилото от Гвинея Бисау Меска, бразилският халф Вандерсон, халфът Александър Цветков, а Иван Минчев да изиграе първия си мач срещу бившия си отбор с който спечели купата на България.
Освен него треньорът Александър Томаш няма проблеми с други футболисти. Защитникът Бандаловски вероятно няма да започне титуляр, но ще попадне в групата за мача.

[ad id=“225664″]
– Трябва да бъдем готови за старта на първенството и очакваме с нетърпение първи мач. Естествено противникът ни може да ни притеснява от игровия ритъм който имат,вече имат три официални мача повече от нас. Но ние ще се опитаме да се мобилизираме, но Славия показаха че са сериозен отбор и имат израстване от миналия сезон. Като клуб правим всичко възможно новите футболисти и особено чужденците да се аклиматизират по – бързо.
Естествено че това нещо трябва време, положихме усилия за да може да се почувстват като у дома си., заяви треньорът на Берое Александър Томаш.


image0 (9K)