Берое без двама чужденци срещу Блокотехна в Балканската баскетболна лига

Конър Франкамп и центърът Далин Бачински пропускат тазвечершния мач на Берое срещу Блокотехна. Срещата от турнира за Балканската баскетболна лига противопоставя отборите с най-добри показатели до момента в надпреварата. За съжаление на треньорското ръководство и феновете на старозагорци Франкамп и Бачински не успяха да се възстановят за краткото време след победата над Спартак в Плевен от НБЛ. Именно в този двубой техничният американец напусна игрището още в самото начало с оплаквания от мускулна травма. Неговият колега Далин Бачински пък въобще не успя да запише минути поради здравословно неразположение. Отсъствието на двамата чужденци е тежък удар за старши треньора Любомир Минчев, който е изправен пред най-сгъстения цикъл от двубои в настоящия сезон. С отбора не тренира и продължаващият да лекува контузия Ивайло Тонев.

Добрата новина за Берое е, че Тихомир Желев се завръща в отбора. Капитанът не пътува за двубоя със Спартак, но вече се чувства по-добре и може да бъде използван в срещата.

Сблъсъкът между Берое и лидера в македонското първенство Блокотехна е тази вечер от 18:30ч.. Срещата е изключително важна за старозагорци, за да продължат безпогрешната си серия в Балканската баскетболна лига.


image0 (9K)