Бербо на прощаване: По дяволите, всичко ще ми липсва, хора!

„Толкова много обичам футбола“, написа Митко на прощаване с голямата игра

Димитър Бербатов съобщи новината за официалното си прекратяване на футболната си кариера и в профилите си в социалните мрежи, както вече ЗАРАТА писа.

Официално: Димитър Бербатов спря с футбола!

„Направих го по моя начин“, озаглави той текста си в Instagram, напомняйки за едноименния шлагер на Франк Синатра. Големият голмайстор неслучайно е избрал днешната дата, за да сложи точка на своята кариера. Точно преди девет години той реализира паметен хеттрик с екипа на Манчестър Юнайтед във вратата на Ливърпул.

Ето какво написа Бербатов на прощаване:

Последният ми мач бе преди повече от година и смятам, че това е подходящото време да спра. Това не е край, защото ще остана във футбола по един или друг начин. Дойде времето да спра след близо 20-годишна кариера.

Всичко ще ми липсва – мачовете, тренировките, подготовката, головете, напрежението, съотборниците ми, ревът на феновете. Бях благословен да играя с едни от най-добрите и срещу едни от най-добрите.

Идвайки от малка държава – това е още по-специално за мен.

Имал съм възходи и спадове, спечелих трофеи, вкарах головете, които исках, играх по начина, по който исках. Благодаря на всички, които ми помогнаха да се развия и да се превърна във футболиста, който съм искал да бъда. Благодаря на всички мои бивши съотборници и треньори. За мен беше удоволствие.

Зная, че на моменти е било трудно да се работи с мен, но винаги съм давал всичко за отборите, в които съм играл. Надявам се, че съм ви забавлявал с изявите си на терена. По дяволите!

Всичко това ще ми липсва, хора, защото толкова много обичам футбола. Сигурен съм, че и аз ще ви липсвам.

Благодаря ви! ДБ9


image0 (9K)