Бербатов пак се контузи, но Керала победи

За съжаление престоят на Димитър Бербатов в Индия продължава да се развива негативно. Българинът получи нова контузия и напусна преждевременно по време на мача на своя Керала Бластърс срещу Делхи Динамос.

Берба започна като титуляр, но в 40-ата минута поиска смяна, а по всичко изглежда, че става дума за мускулна травма, каквато го държа извън игра близо месец.

Добрата новина за Керала бе победата с 3:1, която е първа под ръководството на Дейвид Джеймс и общо едва втора през сезона.

[ad id=“263680″]

В големия герой за тима се превърна легендата на отбора Иън Хюм, който реализира хеттрик. Той откри в 12-ата минута, но в края на първото полувреме Притам Котал изравни. Хюм обаче донесе успеха с попадения в 78-ата и 83-ата минути.

Така Керала се изкачи на шесто място с актив от 11 точки като към момента след преполовяването на редовния сезон е на 3 зад четвъртата позиция, която дава право на участие в плейофите.

За Бербатов обаче това бе втори пореден мач, в който напуска преждевременно заради контузия. Същото се случи и при ремито 1:1 срещу Пуна Сити, който пък бе първият му двубой от месец насам.


image0 (9K)