Бербатов: Най-големите емоции за мен са били, когато ставах баща

Един от най-добрите български футболисти Димитър Бербатов представи автобиографичната си книга „По моя начин“. В нея бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм разказва от първо лице за близо 20-годишната си кариера като футболист. Той сподели, че най-емоционалният момент в неговият живот е раждането на децата му.

„Младите хора, които тръгват по пътя си в живота могат да се открият в тази книга и тя да им помогне. Това е истинска история и не винаги всичко завършва със щастлив край, но е написано така, както съм го изживял и почувствал. Написал съм всичко в книгата – трудностите, хубавите мигове, победи и загуби.

Зъннах на Алекс Фъргюсън и го помолих да направи предговор за книгата и той се съгласи. Имаше и други истории, които можех да вкарам в книгата, но може би щяха да дойдат в повече.

Дано има повече такива моменти и успели в живота хора да пишат книги. Трябва да се дава пример на младите и да се разказва как се постигат мечти и цели.

За мен беше удоволствие, защото се върнах към хубави моменти. Продължение на книгата не знам дали ще има. На този етап това е достатъчно. Нека да не отегчаваме хората. Най-емоционалният момент за мен бе, когато се родиха децата ми“, заяви Димитър Бербатов.

На представянето присъстваха много хора, които закупиха автобиографията на Бербатов и получиха автограф от самия него. Очаква се „По моя начин“ скоро да излезе и на английски.


image0 (9K)