Бербатов: Искам да бъда мениджър на Манчестър Юнайтед някой ден!

„В момента работя, за да получа нужните дипломи, посещавам клубове, за да видя как се случват нещата, постоянно обогатявам знанията си. Просто трябва да дойде правилният момент“, каза той

Димитър Бербатов разкри, че един ден иска да бъде мениджър на Манчестър Юнайтед. Нападателят, който все още не е обявил края на кариерата си, коментира треньорската смяна на „Олд Трафорд“ и не скри желанието си един ден да се завърне в Театъра на мечтите като мениджър на Червените дяволи.

„Любопитен съм, защото аз също съм бил част от Манчестър Юнайтед и един ден искам да бъда мениджър… кой знае, един ден може аз да съм в тази роля на “Олд Трафорд”. Бих искал да започна мениджърската си кариера в Англия. Сърцето ми е в Премиър Лийг. Честно казано, ако си играл във Висшата лига, сърцето ти остава там, дори да си другаде физически. Това е моята цел, но никога не знаеш дали няма да ти се наложи да започнеш от по-ниско ниво и да си проправиш път нагоре“, разкри Бербатов.

„Както казах – амбицията ми е голяма. В момента работя, за да получа нужните дипломи, посещавам клубове, за да видя как се случват нещата, постоянно обогатявам знанията си. Просто трябва да дойде правилният момент”, каза българската футболна легенда.

Източник: Канал 3


image0 (9K)