Бен Афлек се извини на телевизионна водеща, която опипал в ефир

Бен Афлек беше замесен в скандала с обвинения от редица жени в сексуален тормоз продуцент Харви Уайнстийн. Той се е извинил на телевизионна водеща, която опипал по време на живо предаване преди повече от десет години, предаде ДПА, цитирана от dir.bg

След избухването на скандала около Уайнстийн, Бен Афлек написа в Туитър колко е натъжен и ядосан, че човек, с когото е работил, е използвал позицията и властта си, за да поставя в неудобно положение и да упражнява сексуален тормоз над толкова много жени в продължение на десетилетия.
Незабавно потребител на социалната мрежа припомни, че навремето актьорът и режисьор е опипал гърдите на водещата Хилари Бъртън по време на телевизионно интервю на живо. „Изглежда всички са забравили този случай“, допълва потребителят. „Аз не съм забравила“, гласи отговорът на потърпевшата Бъртън.

[ad id=“255238″]

Кадри от инцидента, случил се през 2003 г., отново се завъртяха в мрежата.
„Поведението ми спрямо Хилари Бъртън беше неуместно, за което искрено се извинявам“, е написал по-късно Бен Афлек в Туитър.

Името на Афлек беше замесено в скандала с обвинения в сексуален тормоз, Харви Уайнстийн, след като една от жертвите му, актрисата Роуз Макгауън, обвини актьора, че от години е знаел за поведението на продуцента и е премълчавал истината.


image0 (9K)