Безумен мач на Берое в Пловдив

Берое загуби гостуването си на Локомотив в Пловдив с 4:1 в двубой от 24 кръг на Първа лига. Двубоят предложи много борба и нерви на терена. Рубен Бриджидо откри резултата в 23-та минута, а Димитър Везалов изравни в 32-та минута. Карлос Охене бе отстранен от игра минута след попадението на домакините. Един Бахтич изведе домакините напред в 39-та минута. Димитър Илиев отбеляза за 3:1 в 64-та минута, а Ожболт оформи крайният резултат в 80-та минута.
Във 2-та минута Аралица получи топката в пеналта и стреля от малък ъгъл, но след рикошет кълбото излезе в корнер.

Минута след това Умарбаев стреля от пряк свободен удар, но топката мина над вратата.

В следващите минути двата тима предложиха много битка в средата на терена и няколко опасни центрирания, но не успяха да застрашат сериозно някой от вратарите.

„Берое“ излезе напред в резултата в 23-та минута. Бандаловски намери Бриджидо в пеналта, а португалецът овладя и прати топката в мрежата с премерен удар – 0:1.

В 32-та минута „Локомотив“ успя да изравни. Топката бе центрирана от корнер и се получи разбъркване в наказателното поле. В крайна сметка Везалов се оказа най-съобразителен и успя да прати топката в мрежата -1:1 .
В следващата минута Берое остана с човек по-малко, след като Карлос Охене бе отстранен с директен червен картон. Умарбаев срита Охене и ганаецът се опита да му отвърне. Реферът вдигна червен картон за играча на Берое.

Локомотив излезе напред в резултата в 39-та минута. Илиев намери Бахтич с дълъг пас, той овладя в пеналта и прати топката в мрежата със силен удар – 2:1.

В 60-та минута Илиев стреля от дистанция, но много неточно.

Четири минути след това Аралица успя да изведе Илиев зад отбраната. Нападателят напредна и прати топката в мрежата с прецизен удар – 3:1.
В следващите минути Берое натисна своя съперник, но не успя да застраши вратата на Луков.
В 80-та минута Момчил Цветанов центрира в пеналта, а там Ожболт прати топката в мрежата след удар с глава – 4:1.
Две минути след това Минчев центрира в пеналта от фаул, а там Бандаловски засече с глава, но не намери вратата. В 85-та минута Ангелов стреля от границата на пеналта, но прати топката над вратата.


image0 (9K)