Безработни и работодатели могат да се срещнат в Опан със служители от „Бюро по труда”-Стара Загора

На 25.06.2020г. екипът на Мобилното бюро към Дирекция „Бюро по труда” – Стара Загора ще посети с. Опан в периода от 09.00 до 13.00 часа. Всеки безработен, неактивен, учащ, зает и пенсионер, както и работодатели от населеното място и общината, могат да се срещнат с представители на бюрото по труда в сградата на Общинска администрация с. Опан, етаж 1, зала 1.

Мобилното бюро работи в малките населени места, в които има повече хора без препитание. Предоставя се целият набор услуги – регистрация на безработни, информация, консултация, предлагане на курсове, в които биха могли да се включат лицата.

По този начин се облекчават хората, на които не се налага да пътуват до общинските центрове, където има Бюра по труда. Самите безработни смятат, че новите услуги са им от полза. Иначе е трудно – транспорт, средства, така или иначе хората са без пари.

Уважаеми жители на община Опан /Бащино, Бял извор, Бяло поле, Васил Левски, Венец, Княжевско, Кравино, Опан, Пъстрен, Средец, Столетово, Тракия, Ястребово/ на 25.06.2020г. служители на Дирекция „Бюро по труда” – Стара Загора, Ви очакваме в сградата на Общинска администрация – с. Опан, етаж 1, зала 1 от 09.00 до 13.00 часа!


image0 (9K)