Безработен австралиец отиде играе голф… на плажа… с Maserati (видео)

Това една от тези истории, които човек не знае откъде да подхване, защото няма съвсем логично обяснение. Затова нека я разбием на елементи и да видим какво се е случило.

Действието се развива до Сидни, Австралия, по-конкретно на красив и чист плаж. Място, на което се очаква да има слънце, вълни, чадъри, веселба, но не и луксозно Maserati. Този ред на мисли, оказва се, убягва на 51-годишен безработен австралиец с повечко късмет.

Въпросният явно е искал да играе голф, което ни звучи като скучно занимание, но да не се отклоняваме от темата. Вместо да отиде на игрище, той решил, че плажът край Сидни ще е идеален за целта. Няма лошо, стига да не пречи на никого, нали? При всеки друг сценарий идеята му щяла да остане незабелязана, но особнякът пристигнал на горещия пясък със своето Maserati.

И то не SUV-ът Levante, ами просто Quattroporte, което по никакъв начин не може да се справи с терена. Затова италианският седан просто затънал. Това никак не притеснило собственикът му, който извадил стиковете за голф от багажика и започнал да запраща топки към океана. Нелош ден за безработен.

Не след дълго пристигнали полицаи с намерението да развалят кефа. Опитали се да разберат защо 51-годишният го е направил, но отговорът не свърлиш работа. Аргументът на нарушителя бил, че на плажа няма табела, която да забранява паркирането и затова Quattroporte-то си е съвсем на място. В резултат униформените отнели колата и пратили собственика й в болница за преглед.

Източник: https://www.offnews.bg/


image0 (9K)